Ambachtelijke slager
Wij brengen onze dieren zelf naar de lokale ambachtelijke slagerij. Voordeel
daarvan is de korte reistijd, waardoor er veel minder stress bij de dieren
ontstaat en we zeker weten dat ze op een correcte manier afgeleverd zijn.
De ambachtelijke slager gaat respectvol om met de dieren. Nadat de koe
geslacht is, laat de slager het vlees de nodige tijd rijpen, wat de kwaliteit ten
goede komt. Het vlees wordt door de slager vacuüm verpakt en voorzien van
een duidelijk etiket met daarop het soort vlees, de herkomst, het gewicht en
de datum. Hierna word het vlees direct diepgevroren om de kwaliteit te waarborgen.
100% (H)eerlijk vlees
Het vlees van ons is dus 100% traceerbaar, je weet wat je eet en dat
allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Zo beleef je de smaak van
heerlijk, puur, mals rundvlees!
Het vlees van onze Blonde d'Aquitaine koeien.